Livet hos Kemppi-flocken!

Valparna växer

2010-10-07

Nu går det undan. Tycker mig se att valparna utvecklas mer och mer för varje dag. De äter ordentligt med uppblött valpfoder nu och sover hela nätterna igenom utan Ella. Vaknar gör de vid 07.30 och det är skönt tycker jag :O) God natt säger vi vid 22.00-tiden.

Ella bjuder dem på en morgonslurk efter frukostmaten och det tar de gärna emot. Mycket spring i benen har de och rejsar hej vilt i vardagsrum och kök med resten av flocken. Enya är favoritlekpolaren och det är ömsesidig kärlek. Asta visar dem hur man beter sig runt henne när hon demonstrativt tar ett ben och lägger sig med mitt i valphögen. Det är mycket man ska kunna när man flyttar hemifrån :O)

Det är underbart att studera flocklivet tycker jag!

Inez heter inte Inez längre, vi funderar vidare.... JÖSSES vad svårt det ska vara denna gången att komma överens 4 personer!

 

På återhörande //  Åsa

Antal kommentarer: 4

2010-10-07 16:32:48 - Maria

Personligen tycker jag att Sigrid skulle vara fint - och jag får medhåll från Lovis!

2010-10-07 20:53:43 - Bloggägaren själv

Ja Sigrid är ett bra namn. ;)Dessvärre heter kompisens ena småskägg det plus att det är skapligt likt Siri. Vill gärna ha ett med en egen begynnelsebokstav8-) KRAM på er(flower)

2010-10-08 10:06:13 - Helena, www.queencobra.se

Hallåj!
Jasså, Inez dugde inte ;) ? Det är faktiskt inte lätt när alla ska komma överens... Jag tycker ju att eftersom det är vi mammor som sköter hundarna, borde vi få bestämma namnen oxå, eller hur :P ?! Men min familj håller inte med alls... Dotter Hanna säger att hon naturligtvis inte vill behöva skämmas om hon blir tvungen att ropa på hunden och nå'n råkar höra (inlove) ! Bäst att ha bra namn som alla gillar, alltså!
Här växer vitingarna och blir sötare och sötare för varje dag (heart) !
Kramisar

2010-10-12 09:35:27 - Maria å Lovis

Betsy!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)