Livet hos Kemppi-flocken!

Sista semesterdagen...

2015-08-08

... var igår fredag. Den tillbringades i solstolen hela dagen och på kvällen var vi bortbjudna på grillning med mina 2 systrar och deras män. Jättetrevligt & super gott!!

Sommarens ledighet har varit underbart skön & välbehövlig även om den inte blev som planerad (från början). Med lite flexibilitet och goda vänner & familj lyckas man dock ro det mesta i land !

Sedan jag blev körbar med bilen igen har jag bland annat varit och tittat på Greta´s halvsyster Solveig. Hon var ruskigt söt liksom Astas´s svarta barnbarn i dvärgstorlek. Irma har varit hos veterinären och tagit blodprov så nu väntar vi på svar från Optigen så vi vet om hon är prcd A eller B inför framtida eventuella parningar.

På måndag blir det vardag igen och det ska , som alltid, bli skönt med lite "vardag" igen. Jag hoppas att solen visar sig i slutet av veckan så vi kan gå och  bada & fiska med fritidsbarnen som börjar på onsdag.

Kommande helg är det utställning igen, Eskilstuna på lördagen och Norrköping på söndagen. Så imorgon  (söndag) har jag min sista sovmorgon på 2 veckor så då ska jag njuuuuuta :)

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)