Livet hos Kemppi-flocken!

En lång natt....

2016-06-05

Det har varit en lång natt och fortfarande har det inte kommit några valpar. Asta befinner sig i öppningsfasen där hennes kropp förbereder sig inför vad som komma ska och det tar tiiiid den här gången. Jag har varit vaken mer eller mindre hela natten och Asta har kämpat på tappert med sina hjässningar och bäddandet. Hon får lite gott i magen med mycket energi i med jämna mellanrum så hon orkar så bra som möjligt!

Nu på morgonenvid 06.30 satte det igång ihärdigare och starkare så jag hoppas att det betyder att vi snart ser slutet på den här fasen och att valparna börjar att komma ut också!!

Jag tempar henne så jag ser att så länge hon ligger lågt i temperaturen är det ingen fara och det går inte att påskynda denna fasen utan tar helt enkelt den tid det tar. Så här segt har Asta´s tidigare valpningar inte varit fast det kan ju kanske tyda på att hon har flera valpar denna gången och då är det bättre med en längre öppningsfas så de små kan "ploppa" ut snabbare och enklare sen när det väl är färdigt och klart för för avgång .......

Antal kommentarer: 1

2016-06-05 09:34:14 - Catharina & Stefan , catharina.vo@telia.com

Vi följer med spänning hur det går Hoppas ni får vila lite
Hälsningar Catharina & Stefan
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)