Livet hos Kemppi-flocken!

Göteborg tur & retur på 30 h.

2017-10-15

Igår, lördag, anordande SPK Västra avdelningen utställning i Göteborg.

Madeleine och jag åkte ner i fredags eftermiddag och sov på hotell så vi slapp gå upp mitt i natta för att åka ner och vara på plats på morgonen.

Väl på plats på hotellet blev det god mat och dryck i plastmuggar. Förra året när vi bodde på samma hotell hittade vi på en kinarestaurang med kanongod mat och portioner stora som berg 3 min gångväg från hotellet :)

 

Med oss hade vi 4 hundar, Märta och Stina hemifrån mig och Vera & Doris från Madde´s flock.Stina var dock bara med som sällskapsdam.

Bo på hotell gillas av alla! Stina sträcket mer än gärna ut sig i min säng.

 

Först ut var dvärgarna och Asta´s dotterdotter Doris, som är Madeleine´s hund,vann sin klass med CK. Sedan var det Vera´s tur och även hon vann sin klass med CK. Detta innebar att jag visade Vera i bästa tikklass där hon slutade som oplacerad av 7-8 tikar. Vann gjorde Doris och slutade sedan som Bäst I Rasen på dvärgpudlarna.

 

Märta, Kemppi´s Day Of Dream, visades igår av Madeleine och hon vann sin klass med CK. I kampen om bästa tik vann hon och slog sedan den fina championhanen i BIR/ BIM. Märta slutade som Bäst I Rasen på mellanpudlarna.

 

Kemppi´s Day Of Dream, Märta, med domare Michael Ganzer samt 2 stolta och glada ägare & uppfödare.

 

Med 2 BIR-vinnade hundar så var det givet att jag visade Märta i Bäst In Show-finalen.

Uppställning i BIS:et. Märta och jag representerar mellanpudlarna och Madeleine och Doris dvärgpudlarna.

Märta & jag blev BIS 4 & Madde med Doris blev BIS 3!!

Många fina priser fick vi med oss hem.

Märta & jag !!

Rosettskörden från Göteborg.

 

Satte mig imorse på skoj för att se hur bra det egentligen har gått för Märta sedan hon blev "vuxen" hund i utställningssammanhang. 9 månader gammal med andra ord. Hon är nu 16 månader gammal och har sedan april i år vunnit 6 cert på 9 utställningar. Blivit Bäst I Rasen (BIR) 5 gånger och Bäst I Motsatt kön (BIM)  1 gång.

Av BIR-placeringarna har hon sedan slagit till med att bli Bäst I Gruppen-placerad 2 gånger. En gång som BIG 2 och en gång som BIG 4 på SKK´s utställningar.

På SPK utställningarna har hon lyckats bli BIS 1 och BIS 4! (Bäst In Show)

2 reservcert har hon också fått. Allt detta på 9 utställningar på drygt 5 månader! Helt galet bra har det gått i utställningssammanhang! Men så har jag också en groomer som är suveränt bra på att ta fram hundarnas bästa!!

Världens bästa Madeleine :D 

 

Nu tar vi ledigt från utställningslivet ett par månader och lever livet som familjhund och skogshund tills det blir Stora Stockholm i mitten av december. Den utställningen får avsluta 2017 år´s utställningar för oss.

Antal kommentarer: 2

2017-10-16 09:14:31 - Karin Kahlson, karin.kahlson@gmail. com

Vilka framgångar ni har med era fina hundar! (star)

2017-10-16 10:43:32 - Catharina Örberg Vonkavaara, catharina.ov@telia.com

Hej, vilken syrra Elton har! Grattis så kul!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)