Livet hos Kemppi-flocken!

7 veckor

2010-10-04

Jaa idag fyller ligan hela 7 veckor. Vad fort det går! Tänk att så här dax för 7 veckor sedan satt jag på Strömsholm. Jag väntade och väntade på att de skulle komma och tala om att Ella och valparna mådde bra. Det var en pärs och en lååååång väntan. Som TACK & LOV slutade bra och jag var så glad när jag satt där med 3 valpar i behå:n. Vad gör man inte för att ge de små värme*ler stort*

Snart är det flyttdax för de två hanarna. Tiken, som jag tror vi har enats om att kalla Inez, blir kvar här.Alla tre valparna är ljuvliga glada och framåt små individer. Stora hanen ligger nu på dryga 1200 gram och de två andra på strax över kilot.Avmaskningen är avklarad och nästa måndag bär det av till veterinären för besiktning, chipmärkning och vaccination.Flyttar börjar de göra i slutet på nästa vecka.

Igår var det utställning i Gnesta. Asta var med bland dryga 20 andra mellanpudeltikar och slutade som 4:e Bästa tik. Hon visade sig från sin bästa sida och är nu hemma hos oss igen. Flocken är åter samlad! Just nu ligger de alla 4 i soffan huller om buller och sover sött efter morgon/förmiddagspromenaden.

 

På återhörande!

 

//Åsa

Antal kommentarer: 2

2010-10-04 23:47:04 - Helena, www.queencobra.se

Hallåj!
7 veckor.... Tiden går fort när man har roligt (inlove) ! Jätteskoj att en halvsyster till min vackra Lava blir kvar hos dig, så man kan få följa henne framöver :) ! Inez passar ju perfekt till de andra brudarnas namn!
Grattis igen till Asta's resultat i helgen!
Kramar från Helena och gänget

2010-10-05 14:29:28 - Åsa, sorayaspudlar@hotmail.com, www.sorayaskennel.com

Hej!
Oj vad tiden går fort! Grattis till Astas resultat, hon är en stor favorit <3.
Inez var väl ett toppen namn!
Ha det bra, kramar(inlove)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)