Livet hos Kemppi-flocken!

Aaaaajjjjjjj!

2010-10-11

Idag har jag och valparna varit hos vet. Morten för besiktning, chipmärkning och vaccination. Alla tre skötte sig mycket bra fast de skrek i högan sky när det var dax för chipmärkningen. Som tur är går det ju över på ett par sekunder och sedan var det glömt. Spännande att vara på ett nytt ställe, alla tre valparna gick snabbt ut ur buren och undersökte rummet när vi kom dit. Trevliga och framåt valpar tyckte veterinären.

Tröttsamt att vara hos farbror vetten och få sprutor:O)

Syskonkärlek i valpburen.

 

Idag var det även vägning igen på schemat, 8 veckorsdagen. Tiken är uppe i hela 1190 gram nu, lilla hanen "Kobe" väger 1260 gram och stora hanen 1510 gram. Tänderna använder de mer än gärna på näsor, öron, hår, tår och allt annat som kommer i deras väg. På golvet finns det ett dussin tuggben av olika storlekar och smaker som de mer än gärna tuggar på. Morrar och skäller gör de som bara den när de leker och fightas med varandra, skönt att de bara är tre. Låter som tio emellanåt :O)

På torsdag går flyttlassen för pojkarna.

 

På återhörande//  Åsa

Antal kommentarer: 2

2010-10-12 16:36:20 - Eva, eva.rindler@telia.com, rindler.se/amachi

Hej!
O tack för hälsningen!Kanske är det både innehållet och färgen - dubbeltupp kanske? Vi tränar enl Turid Rugaas pålitliga metod, men den hjälper inte en brun som har BRÅTTOM! Hon kommer tillbaka på sitt ljud - men kastar sig sen fram igen. Precis som hon gjort sen hon var 4 veckor!!!!!! Rivstarter gör hela kroppen glad!
Man hinner mer då ,säger Ellie.
Härligt med dina valpar, hoppas få se din svarta tik, har du nått kort?

Kram
från
Örebro/
Eva

2010-10-14 12:53:47 - Helena, www.queencobra.se

Hejsan!
Börjar med att säga att det väl var onödigt av dig att skriva att det är tur att de bara är tre! Tänk på mig om några veckor :P ! Dubbelt upp, hur ska jag kunna hålla reda på dem :D ?
Chipmärkningen brukar vara lite trist för dessa små pudelpuppisar... Men, som du sa, det går över lika snabbt som det kommer! De ser helt bedårande ut i buren, de tre busungarna (heart) ! men jag säger som Eva här ovanför, jag vill gärna se nå't nyare kort på din svarta tjej (inlove) !!
Kramar i massor från helena och Queen Cobra-gänget (flower)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)