Livet hos Kemppi-flocken!

Finland T & R på 5 dagar

2015-01-26

Vilken underbart rolig helg vi haft! Vi har varit i Åbo, Finland på hundutställning och för att fira min mentor, samarbetspartner och nära vän Madeleine´s 60-årsdag.

Tyvärr fick vi "bara" med oss ett reserv Cert hem fast det är helt okej :) Greta, Pop-Up´s Ready To Fly vann sin klass och placerade sig som 4:e Bästa tik efter 3 championtikar, varav den ena var svensk hon med och ute efter det finska certet.

Vi har haft underbart roligt med god mat & dryck, kortspel, spruckna byxor och otroligt många skratt! Vet inte riktigt när jag skrattade så mycket sist faktiskt.

Nu laddar vi om och så bär det av på hundutställning på lördag igen. Denna gång bär det av till Sollentuna och Irma ska debutera på riktigt i valpklass.

Nedan lite kort från Finlandsresan.

Vårat fräscha hotellrum på Scandic Julia i Åbo

På väg ut för en kvällskiss

En UNDERBART försvinnade god frukost :)

Finska varianten av vårat NK. Mathias, Madde & Thord står under "CK;et"

Båten vi åkte med hem från Åbo var bara 2 år gammal. Jättefina hytter på

M/S Grace!

Dax att inta varmrätten på en fin restaurang på båten på hemresan för att fira Madeleine´s 60-årsdag sista gången. Ja, vi firade flera gånger ;)

Antal kommentarer: 1

2015-02-02 08:45:50 - Madeleine

Ja, tänk vilken fantastiskt trevlig resa vi haft!!! Håller med, vet inte när jag skrattat så mycket senast. God mat och dryck, trevligt umgänge, inga hårda vindar på Östersjön, fint hotell, uppfriskande promenader, härliga samtal, kortspel med ännu mera skratt, vad mer kan man önska sig i 60 års present? TACK snälla ni för att ni följde med!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)