Livet hos Kemppi-flocken!

Dagens sötchock!!

2019-07-12

Nästan 4 veckors ledighet redan och vart har tiden tagit vägen ? Förstår att pensionärer har fullt upp på dagarna för vips så är det gått en vecka igen.

 

Jag var och pussade på Ture som just nu boar in sig i Kolsva. Tyckte att han hade vuxit på den veckan jag inte sett honom. Han kom glatt utstpringandes på gräsmattan med svansen i topp och mötte mina tikar som just inte la alltför mycket tid på honom. Stina uppskattade honom och tyckte att han var en intressant filur, tror att hon kommer bli bästa lekpolaren här hemma framöver.

Ture 9.5 vecka ung.

Jag hamnade givetvis i valphagen med de mindre valparna också. 3 små dvärgvalpar på 8 v som dagen till ära hade varit hos vetten och fått en stor OK-stämpel i rumpan inför flytt.

Jag "hittade" även en UNDERBAR brun toyhanevalp på 5.5 vecka. Han är så liten och söt, en jättefin modell toypudel. Ska bli spännande att se vart han hamnar till sist;) 

UNDERBAR toyhane valp på 5.5 vecka  !!

 

Vi fick även ett "Tack"-kort på Lilo som tackade för sin vecka här när Emil & Bell var i solen. Säga vad man vill om den hunden fast hon är ju underbar på sitt sätt!

Lilo 6 år gammal .

Irma har nu gått 33 av 63 dygns dräktighet och det är klart att hon är dräktig! Kinkat med maten i över 1 vecka fast nu sista dagarna har i alla fall middagen gått ner. Igår blev det även en middag nr 2 kl. 21.30 och det fungerar ju det. Huvudsaken är att Irma mår bra och får i sig något att ge energi till bebbarna på.

Nästa vecka åker Mathias och jag på semester och Rasse och Emmy kommer hem och bor här för att ta hand om hundar och hus :)

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)