Livet hos Kemppi-flocken!

Sköna maj...

2021-05-05

Eller inte.... Regnet har kommit till Strängnäs nu och ska stanna här i några dagar. Jag var i går ute och passade på att både slänga på blåkorn och lite gräsfrön på gräsmattan så regnet gör någon nytta. Annars känns det mest tröstlös med detta evinnerliga regnande då jag i söndags badade och klippte Irma och igår var det Stinas tur. Den gamla lorten byts i allafall ut mot ny ;)

 

I söndags var jag förbi Inez en snabbis och rakade fram en nos och lite tuttisar på henne. Spenarna var lite ljusrosa och nog tyckte jag att det buktade på den nedre delen av magen i allafall. Matte Sofia meddelade då även att Inex ratat sin frukost och att familjen upplevde henne lite tröttare än vanligt.

De liksom jag hoppas, önskar och VILL att det ska vara smått i magen. Bara att vänta vidare och vi får se vad ultraljudet visar nästa vecka. 

 

Peggy och Kajsa blir 4 månader nu i dagarna och jag hoppas att det börjar rassla ut lite tänder snart för attans vad framför allt Peggy biter hårt ibland. Det är 2 glada och pigga damer som har underbart skoj tillsammans!

 

Antal kommentarer: 1

2021-05-05 14:52:12 - Selma

Oh vad spännande! Vi hoppas på fler Kemppi valpar åt folket(inlove)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)