Livet hos Kemppi-flocken!

Greta på utflykt!

2015-09-08

Igår var Greta och jag på utflykt, bara hon och jag. Greta studsade hela vägen upp till bilen, överlycklig över egen tid med matte :)

Dessvärre blev det inget roligare än en tur till veterinären för ögonlysning och patellakontroll. Dock fick vi ju mysa lite bara vi två innan det var dax att gå in i undersökningsrummet där vetten konstaterade att ögonen var helt som de ska och knäna likadant så det blev Utan Anmärkning på båda! Så skönt att ha det gjort så nu får vi se hur löpet ligger i tiden, om det blir parning på det som kommer eller om vi väntar till våren 2016. Jag håller på att bearbeta mig själv för att klippa av Greta all "utställningspäls". Hon är 2.5 år och har aldrig tovat i hela sitt liv fast NU har hon börjat. Och det blir stora kockor i manen på nolltid så det är för både hennes och min skull pälsen kommer att kortas ner betydligt fast det tar ändå emot INNAN det är gjort. Bildbevis kommer när det är klart !!

Med Irma i huset är det fullt ös medvetslös ! Inga sura miner där inte och hon är fenomenal på att röja runt och få Lilo med sig. Det märks att sommarvärmen försvunnit för jösses vad energi hundarna får när det är lite svalare ute på kvällarna.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)