Livet hos Kemppi-flocken!

Löpningsdax

2022-02-01

Stina började löpa för knappt 3 veckor sedan och har nu träffat en väldigt stilig och mycket trevlig svart hane som kallas Tom. Tycke uppstod och det blev en bra parning med hängning. Så nu hoppas vi på svarta ulltussar om drygt 8 veckor.

 

Ebba började löpa i fredags 28 januari så tanken är att även hon ska på dejt framöver med en mycket både trevlig och snygg hane. Mer information om honom kommer när parningen skett. 

Som det ser ut nu så kommer det enbart bli svarta valpar hos oss i år. Även om Tom möjligen kanske eventuellt teoretisk sett skulle kunna lämna brunt så räknar jag enbart med svarta valpar även där.

Ebba är färgtestad liksom även hennes tilltänkte och där vet jag att den kombinationen enbart kommer ge mig svarta valpar.

Vi har även tagit svabbtester på Peggy och skickat till USA så ska bli spännande att se vilka anlag för färger som flyter runt på hennes insida:)

 

Peggy och Kajsa har hormoner överallt och i dessa löptider blir hela flocken prillig och det vore väldigt skönt om även de två kunde sätta igång och löpa så det blir lite mer lugnt och sansat hemma sedan igen.

 

2 av Peggy´s systrar har också varit iväg och fått höfterna röntgade. De fick resultat B båda två. Jag är så glad och tacksam för att familjerna, liksom jag, tycker det är viktigt och värdefullt att veta hur våra hundar ser ut på insidan.

Antal kommentarer: 1

2022-02-03 13:47:24 - Anna, anna.leijon@connectel.se

Hej

Vad kul att det blir lite mera svarta ulltussar. Alltid spännande att läsa din blogg så man hänger med på vad som händer.:)(flower)
Hälsningar Anna o Bibi
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)