Livet hos Kemppi-flocken!

Halvlek

2022-03-03

Nu har Stina gått halva dräktighetstiden och jag är säker på att hon är dräktig. Kring dygn 17-19 vägrade hon frukost och har sedan dess varit väldigt kinkig och kräsen med maten. Vägde henne igår och hon har ändå trots mycket kinkande och illamående ändå gått upp drygt ett halvkilo så nog finns det bebbar i den magen allt.

Gjorde en ugnspannkaka igår eftermiddag på mycket grädde och äggulor som jag använder mig av som topping på maten. Både igår kväll och imorse gick maten ner med bättre aptit.

Jag kommer att kommande veckor börja bjuda in några intressanter för att träffa mig och hundarna framöver. Då jag har familjer jag känner sedan tidigare som gärna vill köpa en Stina-valp så blir det inte så många besök innan jag vet att även Ebba är dräktig. 

Angående Ebba är det fortfarande för tidigt att säga något. Bara att fortsätta hoppas/ tro och hålla tummarna för ett gäng smått även där. Ebba har inte visat upp det här med morningsickness och det är ju skönt för henne om hon slipper det. Även om jag gillar när jag ser vissa specifika dräktighetstecken när de är parade :P 

Antal kommentarer: 5

2022-03-03 21:37:39 - Cilla Sporre, cecspo@gmail.com

Trevligt med en uppdatering
Men åh så roligt och spännande! Håller tummarna även för Ebba✊✊
Hoppas båda får mår bra och många friska valpar i lådan

Vi har mailat tidigare och jag har även skrivit på bloggen. Är verkligen så intresserad av en valp från dig. Vill du att jag mailar dig för intresse?
Vänligen
Cilla Sporre

2022-03-05 13:19:42 - Eva-Britt, E.Gustavsson16@gmail.com

Tack för uppdateringen hoppas att båda dina hundar får må bra under dräktigheten. Det låter som dem har en god matte som pysslar om dem på bästa sätt

2022-03-07 22:49:23 - Annika , annika.killick@gmail.com

Hej Åsa!
Vad roligt att Stina är dräktig, håller verkligen tummarna att även Ebba visar tecken snart!
Hälsningar
Annika

2022-03-10 08:05:16 - Catarina

Spännande och kul att höra att de båda mår bra!

2022-03-10 11:18:02 - Lena, Lena.siljeholm@hotmail.com

Spännande :)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)