Livet hos Kemppi-flocken!

Dåligt med uppdateringar...

2016-11-17

Oj oj oj här har det inte hänt mycket senaste månaden... Det verkliga livet har kommit emellan och då lägger jag energin på det istället för att uppdatera här inne.

Nu rullar vardagen på igen och då kommer här lite uppdatering om livet i Kemppi-flocken :)

Sista helgen i oktober var Madde och jag med "småtjejerna" Märta, Stina & Madde´s dvärgtik Vera på en inofficiell utställning i Köping.

Märta, Kemppi´s Day Of Dream, vann sin klass och Stina, Pop-Up´s Watch Me Fly likaså. Detta gjorde att de fick tävla mot varandra i kampen om dagens Bästa Mellanpudelvalp.

Märta drog det längsta strået och blev alltså BIR-valp på sin första utställning, 4.5 månad ung! Hon avslutade dagen med att bli BIS 2 valp av sammanlagt ett 15-tal valpar av olika raser!!!

Kemppi´s Day Of Dream "Märta" 4.5 mån

Märta igen..

Och igen :D

Märta´s syrra Annie kom och hejjade på oss. JÄTTEKUL att få se henne igen! En riktigt söt och feminin tik som fortsatt att utvecklats som vi hoppats på. Stil & resning, verkligen jättefin är hon!

Stina var lite spökig och tyckte till en början att" varför ska jag svara här utan min trygga flock i bakhasorna"...?.. Efter ca 10 min kom dock svansen upp och var kvar där fast hon var inte helt bekväm. Hon har senaste månaden "spökat" till sig lite och reagerat på både snögubbar, pulkor och annat som hon tyckt var konstigt. Hon stannar upp och tittar lite extra och knallar sedan vidare. Jag vet ju att denna perioden kommer och det är bara att vara lugn och så är det inget mer med det. Det ger sig av sig självt.

Nu laddar vi för årets sista utställningar. 2 och 4 december går de av stapel´n på Älvsjö-Mässan i Sthlm. Irma, SEUCH Kemppi´s Rock Me Wild, är anmäld båda dagarna och Stina ska debutera i juniorklass på söndagen.Ska bli både kul och spännade.

Utställning kräver en ordentlig pälsvård med mycket bad & klipp, var och varannan vecka! När det dessutom regnar och blåser storm ute så känns det ganska tröstlöst att lägga ca 4 h per hund på bad & klipp för att sedan vara utomhus i 20 minuter och få in dem skitiga och blöta igen..... Men så här det och det är bara att gilla läget! Greta blev badad, blåst och klippt i en stram T60 igår så nu klarar hon sig några veckor. Stina ska badas imorgon för att på lördag hamna under Madde´s magiska sax. Irma ska i badet hon med imorgon för att på söndag vara visningshund när Madde åker och har klippkurs i utställningsklippning.

Nästa helg gör vi om allt igen på både Stina & Irma för att pälsen ska vara så fräsch och fint klippt som möjligt inför fredagen den 2 december´s utställning! Pjuuu :D Tur man gillar pälsvård!!

 

 

 

 

Antal kommentarer: 1

2016-11-19 16:01:33 - Lotta Polfeldt, lotta@polfeldt.com

Och den 2 och 4 december får vi se resultatet av pälsvården (även om just jag inte kan komma den 2/12. Men ser mycket fram emot den 4!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)