Livet hos Kemppi-flocken!

Länge sedan uppdatering!

2019-11-24

Här har tiden flygit iväg och att uppdatera hemsidan har inte varit prio ett uppenbarligen :)

Med 5 hundar i huset och en handikappad matte så har det trots allt gått över förväntan bra.

Nu är det 6.5 vecka sedan jag opererade min högra hand. Jag var hemma helt i 3.5 vecka, klättrade sedan på väggarna och var uttråkad så jobbade 2 veckor halvtid innan jag bröt sjukskrivningen helt och satte igång som vanligt igen. Jag tycker att handen läkt bra, även om den fortfarande saknar all styrka och rörlighet. 

Vardagslivet fungerar bra och nu hoppas jag att "sockerdrickan" som känns vid beröring på ärret och i dess närhet snart försvinner den med och alla fingrarna har sin vanliga ork igen.

Då jag gjorde en stor och omfattande steloperering av samma hand för knappt 11 år sedan så är jag på det klara med att den aldrig kommer bli helt bra fast bättre än innan den senaste operationen i alla fall ....

Stina´s dotter Inez som bor på foder hos Sofia med familj,satte i gång att börja löpa, knappt 7.5 månad gammal.Då Inez bästis heter Abbe och är en jaktlabbe med kulorna i behåll flyttade hon hem till oss under löpet. 

Tog några dagar för henne att komma in i flocklivet mot att bara vara 2 hundar i ett hushåll fast det har gått jättebra!

Var hund har sin plats .

 

Inez Lurvtuss :) en go och glad tik på 38 cm över havet.

 

Slappa utfläkt i soffan är sådan man får göra när man slutat att löpa och ska flytta hem igen till sin egna familj.

 

Inez och Abbe :) 

 

Irma´s dotter Ebba som bor här växer och frodas. Hon har fått socialiserats med lite av varje, är svårare med valp den här årstiden tycker jag. 

Att hänga med hem till övriga familjen på fika, tjejträffar och annat minglande fungerar fint och Ebba är duktig. Hon är nu 15 veckor gammal och nästa helg hoppas vi komma iväg på lite inomhusträning i en hundhall.

Ebba och Inez har farit fram som 2 orkaner här hemma och fann snabbt varandra! Perfekt att ha en lekkompis att härja med  :)

En avslappnad Ebba när hon och jag var iväg på tjejträff en kväll för lite sedan.

Stina slappar i soffan och håller noga koll på trossen!

 

Jag skickade efter diverse hundsaker på nätet och passade även då på att beställa lite ben. Läste uppenbarligen inte så noga om hur stora kontra små benen var utan klickade bara i "KÖP". Hem kom flera förpackningar STORA grova ben .......  Jaja, käkarna får ju motion iallafall och hundarna har att göra ett tag:)

Irma kämpar med ett av benen jag skickade efter!

 

När Inez slutade löpa visade det sig att hon lyckats "dra igång" alla mina 3 vuxna tikar. Så nu är det porrstudio här hemma och värre lär det bli i veckan som kommer då de går in i höglöp då. Skönt ändå att de samkör sina löp!

Tanken är att Greta ska paras och ha sin sista kull hemma hos Madeleine på kennel Pop-Up´s. Vi får se om det går som vi önskar och planerar. Mer info om det kommer när vi vet att det blivit en bra parning.

Finge Stina och Irma bestämma skulle de också gärna träffa en stilig kavaljer fast det blir det inget av med denna gången i alla fall.

Antal kommentarer: 1

2019-11-26 19:10:02 - Tina

Hej :) så härligt att läsa vad som händer hos Er. Livet som hund verkar fint, hänga med på ”tjej-kväll”. Må så gott i jultider / Tina(star)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)