Livet hos Kemppi-flocken!

Första höstmånaden är här.

2016-09-01

Vilket härligt väder vi har nu! Solsken för det mesta och lagom varmt så vi kan aktivera oss i skog och mark utan att hundarnas tungor hänger nere i marken!

Kvällspromenaderna är de bästa tycker jag och då traskar vi glatt på i 5-7 km. Så skönt när hela gänget kan hänga med och återigen börja springa lösa. Stina är jätteduktig och kommer som ett skott när jag busvisslar. Har godis i fickan och då kommer t o m Asta galopperandes i full fart! En godisbit tackar man ju inte nej till :)

Min första pudel Zabor, som jag köpte i juni 2001, var min första egna hund i vuxen ålder. Han var otroligt lyhörd och lättlärd, han var med på allt jag och familjen företog oss och lydig som få. Han gick 1.5 år gammal lös nästan jämt och gjorde som jag ville innan jag ens bett honom om det.

Tack vare att jag la ner så mycket tid och jobb på hans vardagslydnad så blev även hund nummer 2 ,Siri, otroligt lydig. När sedan hund nummer 3, Ella kom in i flocken 2006 följde även hon deras mönster och kom som ett skott vid inkallningarna.Sedan har det bara fortsatt.

Än idag, 2016, har jag glädje och nytta av min älskade Zabor! Han satte ribban för inkallningarna och det är jag så tacksam för. Är en härlig känsla att gå lös med 4 pudlar som alla kommer direkt när jag busvisslar på dem !

Lilo flyttade i veckan hem till vår son/ sin husse Emil och hans sambo Isabel. Tomt är det här hemma fast jag har bara haft henne till låns under tiden Emil bodde hemma. Vi kommer att träffas en del och även spendera lite lunchkissningar tillsammans :D 

Pop-Up´s Undefeatable Zabor

Rapporter om både Morris och Annie kommer in och de är båda två ljuvliga individer som sprider mycket kärlek till sina nya familjer. Glada, pigga, nyfikna och med en av och på knapp. Humör och egen vilja har de och vet vad de vill båda två.

Märta var jag och pussade på i söndags på 12 veckors dagen i Kolsva. Hon var då hela 25 cm hög och vägde då knappt 2900 gram.Även hon en härlig hund som vi ser fram emot att ha mycket skoj ihop med! Ska bli spännade att se om hon blir dvärg eller mellanpudel i slutänden.

 

Förra helgen var vi i Bro Park Stockholm på utställning som mellansvenska avdelningen i Pudelklubben anordnade.

Stina blev BIR valp och slutade som BIS 4 och Irma slutade som andra bästa tik. Nu tar vi en paus i september från utställningarna och ska göra annat skoj ihop istället. 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)