Livet hos Kemppi-flocken!

Bada, blåsa, klippa....

2021-03-23

Efter 2 heldagar med barnbarnen föll lotten på hundarna i söndags. Det var hög tid att börja bada igenom hela högen och klippa dem och gå igenom öronen och klippa klorna. 106 klor är det som ska klippas varje vecka och jag måste säga att valparna är riktigt duktiga de med gällande pälsvården.

Peggy är en stjärna att föna och klippa, hon står som jag ställer henne med ett stadigt ben i varje hörn. Freja förstår inte alls vitsen med att stå still och bli kardad och fönad utan protesterar både högljutt och rörligt! Bara att träna vidare och inte ge med sig.

 

Även 3 av de vuxna är klara. Igår var det Stina som hamnade på bordet och hon blev så söt och fin. Luktar fantastiskt gott också.

 

Stina, 5 år .

Antal kommentarer: 2

2021-03-23 19:27:41 - Selma

Kunde inte Peggy lärt Roy att hanteras så fint?;) Han behöver verkligen åka i badet och det får lov att bli någon dag den här veckan. Då blir han ren och snygg inför påsklov och 12 veckors vaccination(star)

2021-10-15 18:00:12 - Emil, info@djursajten.se, djursajten.se/klippa-pudel

Hej! Kul att ser era bilder på klippningen. :) Det ser fint ut och jag hoppas att de lite mer motstridiga vänjer sig med tiden (inlove)

Hittade hit lite av av slump. Kollat på lite olika klippningar i samband med att vi skrivit om just klippa pudel. Kika gärna förbi på vår sida och lämna en kommentar ifall ni du har tid & lust. Alltid uppskattat att höra vad andra har att säga.

Ännu bättre om om ni har något tips ni vill dela med våra läsare (heart). Lämna gärna i så fall en länk i kommentaren så att våra läsare även kan hitta till er kennel.

Ha en fin helg!

Mvh
Emil, djursajten.se
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)