Livet hos Kemppi-flocken!

Vilken helg !!!

2016-08-23

I lördags morse bar det av till grannkommunen Eskilstuna, så skönt med en hundutställning på hemmaplan. Irma var anmäld, de övriga damerna Pudel var med som sällskap.

Dock började det mindre bra. Lagom jag skulle svänga av motorvägen i Eskilstuna ringde Madde och sa att hon glömt sina kläder hemma så jag fortsatte förbi Eskilstuna till Kolsva, tog ett ärevarv på gårdplanen och hängde in kläderna bak och åkte sedan till Eskilstuna igen.

Väl framme var ju allt på plats, tält, nummerlappar, hundar och bord så det var bara att parker in mina hundar och börja jobba med småtjejerna.

Dem gick det bra för, toytiken Juli blev 2 bästa tik med reservcert och Maggie, blev dagens bästa dvärg och skulle således in i stora finalringen senare under dagen.

Madde visade Irma, SE UCH Kemppi´s Rock Me Wild till dagens bästa mellanpudel så det innebar att vi båda skulle gå in i stora finalringen med varsin fin hund.

 

Det var ca 25 hundar representerade i grupp 9 i Bäst I Gruppen-bedömningen och jag var nervös...... Irma som vet vad det här handlar om skötte sig exemplariskt och jag slappnade av lite. Vi sprang in ett varv och jag och Irma gick vidare bland de bästa 6-7 stycken, enda pudeln´n som gjorde det.

 

När vi sedan blev placerade som BIG # 2 blev jag överlycklig !!!! Hejja vad skoj! Tyvärr hade vi ju ingen fotograf med då varken Mathias eller Thord var med och Madde stod ju med Maggie på armen efter att nyss ha blivit avtackad.. Jaja jag håller på att fixa fram ett kort från en fotograf som var där. Bildbevis kommer :D 

 

På söndagen bar det av till Norrköping och då var det Irma och Madde´s bruna Solveig och dvärgvalpen Vera som var med. Solveig blev andra bästa tik med Cert, slagen av  championtiken som även slog Irma. Vera blev dagens bästa dvärgvalp och skulle således tävla om dagens Bästa Valp i stora ringen på eftermiddagen. Vera skötte sig bra fast blev inte utplockad.

Irma gjorde jättebra ifrån sig, jag med :) fast Irma föll uppenbarligen inte domaren i smaken.

 

Nu ska jag jobba en vecka och bada lite hundar samt njuta av livet i skogen innan höstrusket!

På lördag bär det av till Stockholm på utställning igen innan det livet lugnar ner sig lite :)

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)