Livet hos Kemppi-flocken!

Nytt år- nya möjligheter

2016-01-07

Årets första arbetsdag var idag och behöver jag säga att det var HEMSKT när klockan ringde 06.17 imorse...?!.... Ca 3 veckors ledighet med snea nätter och långa frukostar i soffan framför MorgonTv:n ersattes idag med en tidig promenad i -15.6 grader och kaffe på jobbet kl. 07.40.

Gissa vad jag föredrar om jag finge välja ;)

Nyårsafton gick av stapel och vi var hemma och åt en god trerätters middag med hela stora familjen. Hundarna brydde sig just inget om raketerna, inte ens Lilo som förra året tyckte att det var mindre trevlig när det smällde och smattrade och lös upp himlen.

I år brydde hon sig just ingenting utan var som vilken kväll som helst! Så skönt! De två yngsta av pudelligan gav till var sitt skall när det smällde vid kl.17-tiden och sprang till ytterdörren fast efter en tillsägning gick de därifrån och sen var det inget mer med det! 

Greta är dräktig !! Hon har varit ordentligt illamående i 9-10 dagar och maten har knappt inte smakat över huvudtaget. Hon har nekat både ost, korv, köttfärs och pannkaka. Igår och idag har hon faktiskt ätit 2 gånger så jag hoppas illamåendet har gett sig för henne nu. Spenarna är svullna och rosafärgade och jag tycker att hon börjar att bredda sig lite i ljumskarna.

Ska bli en superspännade resa med den här kullen <3 <3 <3  

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)