Livet hos Kemppi-flocken!

Lite nytt!

2010-11-15

Jag borde egentligen gilla November då det är "min" månad fast nu tycker jag det är tråkigt. Mörkt, grått och skitigt både ute och inne blir det med ett gäng pälsbollar. Visst går det att mysa till det med ljus och brasa inomhus fast det hindrar ju inte att det blir snö och kallt ute:)

Ella njuuuuuuter av värmen på första parkett :)

Annars är det lugnt just nu. Nästa hunderi-händelse blir strax innan jul när det bär av till Stora Stockholms utställningen. Asta ska ställas ut och så blir det givetvis lite trevligt sällskap och möjlighet till lite shoppande åxå.

Molly växer och är en pigg, kärleksfull och mycket trevlig individ. Trappan har hon lärt sig att ta uppför och det går med en väldig fart. Nackdelen är bara att nerför kommer hon inte på egen hand. Men hon har röstresurser och när hon tröttnat på att vara uppe och leka själv och vill ha sällskap igen talar hon om det och så får "Taxi Kemppi" rycka in även där.

Funderar på att åka och köpa alla julklapparna i veckan, skulle ju vara skönt att ha det gjort.......Men vad ska vi då göra dagarna innan julafton?????   *ler*

 

Sköt om Er!

Antal kommentarer: 3

2010-11-15 19:34:56 - Sanna, sanna.arvidsson@svartalfernas.se, www.svartalfernas.se

Wow! Ny design *gillar*
Här är julklapps inköpen så gott som klara! Det enda som återstår är något till Janne! Vilket ju är värts!!! Vad ska man hitta på till en gubbe på 50 bast som hadet han behöver och vill ha!

2010-11-16 15:13:04 - mamma

Vilken härlig bild,jättemysigt(heart):D

2010-11-16 19:57:01 - Sussi, www.forsfararens.com

Usch, november är faktiskt årets tristaste månad :( alldelles för mörkt o nlött o deppigt för min smak. Julklapparna blir svårare o svårare för varje år, men det är ju iaf nåt som e lite roligt!

Inget Stora Sthlm för oss i år, få se om jag kommer o tittar eller om jag har fullt upp med stökandet (inlove) Lycka till iaf!

Kramis
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)