Livet hos Kemppi-flocken!

 Utställningsresultat

2015-07-05

Igår (lördags) morse ringde väckarklockan redan 02.58!!! Upp och göra oss klara samt packa bilen för att bege oss till Alfta där dagens utställning gick av stapeln. Då jag bröt höger fot i onsdags när jag trampade snett var det Mathias som fick agera chaufför & bära och packa allt. Jag har fullt upp att ta mig runt på kryckor med mina skräparmar och stelopererad handled. Som tur är hade en bekant en rullator ståendes så den har jag fått låna några veckor som jag sitter på och sparkar mig runt på :)

När vi kom till Bollnäs svängde vi in och samkörde sista biten med Madeleine och Thord som hade kommit redan på fredagskvällen. 

Vi hade tur som ställde tidigt på förmiddagen då träden fortfarande skuggade det mesta av våran ring och först ut bland våra medhavda hundar var Madeleines lilla toytik "Juli". Hon slog till med att bli bästa tik med cert och slutade sedan som BIM på sin första utställning någonsin, 12 månader gammal.

Sedan var det "Irmas" tur att äntra ringen. Hon är för härlig den hunden! Glad, pigg och tycker det här är superkul!! Hon hoppar och skuttar och när hon väl travar på utan att ta glädjeskutt jämnfota upp i luften är hon en fröjd att vila ögonen på. Det tyckte domaren också och placerade "Irma" först i sin klass.  I bästa tikklassen blev "Irma" slagen av en championtik och slutade dagen som 2 bästa tik med CERT ! Tjohooo vad glada vi blev ! 

Kemppi´s Rock Me Wild "Irma" 13 månader.

Domaren Lena Danker tyckte så här om henne :

13 månader, Superfeminin tik av utmärkta proportioner höjd/ längd. Långt elegant  välskuret huvud. Härligt uttryck, lagom stop. Korrekt bett, välansatta öron. Utmärkt underkäke, välansatt skuldra. Välansatt skuldra, vällagd med ngt kort överarm. Välformad bröstkorg, utmärkt rygg & kors. Korrekt välansatt svans, välvinklad bak, fina ben och tassar. Utmärkt pälskvalitet. Rör sig elegant med korrekt attityd från alla håll.

Jag slapp gips under förutsättning att jag tar det luuuuugnt, vilar mycket samt sitter med foten högt och inte belastar den. Känns ju lagom träligt när semestern egentligen börjar imorgon fast det finns ju olika grader i helvetet. Madde & jag jobbade på bra ihop på utställningen trots mitt "handikapp" och tack vare att jag trots allt är ganska vig och påhittig. Inte bara hundarna som får plats på bordet utan även mitt högra ben :)

Natten till idag (söndag) sov Mathias och jag också på Scandic Bollnäs så vi firade de fina utställningsresultaten med Madeleine & Thord igår kväll med tre rätters middag & "Godricka" och innan det satt vi nere vid vattnet och skålade med hundarna runt fötterna. Jag har blivit kungligt runtskjutsad på rullatorn av Mathias och folk har tittat lite undrande :) 

Antal kommentarer: 1

2015-07-05 20:21:12 - Madeleine

Tack för gott samarbete igen...trots ditt handicap gick det som vanligt galant.
Ja, tänk vilken helg vi haft!!!! Underbara hundar, kanonresultat, god mat och trevligt sällskap, vad mer kan man önska???? Kram på dig vännen och ta det lugnt nu så foten blir hel igen :D(heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)