Livet hos Kemppi-flocken!

Jullov med shopping, shopping & shopping.....

2015-12-30

Julafton tillbringades här hemma med mina systrar och deras familjer samt mamma, pappa & Gudrun. Vi var sammanlagt 14 vuxna och 5 hundar och det gick över förväntan tycker jag. Finns det hjärterum finns det stjärterum :D 

Att öppna julklappar är dagens höjdpunkt och efter Kalle var det dax att dyka in under granen och börja dela ut och öppna alla paket. Det tog nästan 1.5 h timme!!! Helt galet fast det är ju så härligt att köpa julklappar.

 

Juldagen tillbringades med Mathias bror med familj samt hans mamma. Paket och god mat blev det även där.

Annandag jul åkte vi till Solna och Mall Of Scandinavia för att shoppa lite med alla "barnen". Massor med folk och just inte så mycket shopping. Kul ändå att ha varit där och sett hur det ser ut. En dags shopping i Tuna Park och en annan dag i Erikslunds shoppingcentrum har vi också hunnit med under mellandagarna. 

Hundarna har fått sina promenader så de är mer än nöjda. Igår blev det 9.7 km och idag behövde jag mjuka upp alla mina muskler efter gårdagens långa sväng i kängor så idag blev det "bara" 5 km. 

                                    Det här är "min" ek som jag bara älskar!

Så magiskt vackert med dimman som ligger utefter marken.

 

Kan tillägga att en ny våg har inköpts och innan jag ställer mig på den efter denna goda månad så tänker jag gå en del :) Har hunnit gå igen lite bilder och lekt med olika appar i telefonen. Dessa bilder nedanför blev läckra tycker jag. 

 

Greta

 

Irma

Greta är idag på dygn 24/22 i sin dräktighet och jag tror hon är dräktig!! Spenarna är rosa röda och svullna och aptiten har varit lite si och så, främst gällande frukosten. Fortfarande för tidigt att säga OM det finns valpar därinne fast jag tror det :) <3

Gott slut & Gott Nytt 2016 !!

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)