Livet hos Kemppi-flocken!

Höströj !

2012-09-25

Jösses snart oktober. Nu är hösten snart här på allvar :) Höstblomstren är inhandlade och planterade och farstukvisten höststädad. Snart ryker även utemöblerna undan för det här året.

Asta & valparna mår bara bra. De växer och frodas och jag längtar efter att åka och se dem nästa vecka. Även om de mesta dels liknar svart tjocka korvar <3<3<3<3

På fredag bär det av till veterinären för att hjälpa naturen lite på traven. Vegas har några hörntänder som sitter som berget själv så de behöver lite hjälp för att lossna. Dessutom ser det ut som om Molly kommer hem på fredag för att stanna någon vecka här på kollo då hennes matte ska ut och resa.

Snart är det dessutom dax för utställning igen. Första helgen i oktober bär det av till Sandviken, ska bli jättekul.

Har börjat att spana in olika hanhundar inför vårens valpplaner. Alltid lika kul att kika och fundera vad som kan bli bra:)

 

Antal kommentarer: 1

2012-09-28 10:16:24 - Helena, www.queencobra.se

Jaa,
nog är det höst allt... Kollade väderleksrapporter på nätet imorse och såg att det skulle regna hos oss i två veckor - man kan ju hålla sig för skratt då :O Vita pudlar och regn är inte jordens bästa kombo ;)
Ska bli spännande att se Asta-bäsarna växa. Jag hoppas att hennes två mattar tänker vara duktiga att fota och visa upp :)
Ses i Sandviken (inlove)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)