Livet hos Kemppi-flocken!

Årsmöte och sjukstuga

2019-02-14

I lördags var det årsmöte i Vallentuna med mellansvenska avdelningen för pudelklubben. Vi  fick ett fint diplom, tulpaner och en championrosett för Märta`s framgångar under 2018.

Kände mig lite hängig mot slutet på mötet, nös några gånger fast tänkte inte så mycket på det. När jag väl landade hemma på kvällen mådde jag betydligt sämre och då hade feber´n kommit. Har legat däckad i 4 dagar med ont i kropp och knopp samt feber. Blev en kort vecka att jobba nu då det bara blev 2 arbetsdagar kvar innan vi på lördag åker till värmen i 2 veckor. Äldsta sonen och han sambo flyttar hem till hundar och hus så vi kan "semestra oss" i lugn och ro :)

 

Harry åkte i veckan till Madde i Kolsva där redan Märta är. Märta har varit kvar där sedan hon löpte och nu är det genom ultraljud konstaterat att även hon är dräktig så hon blir kvar där tills hennes valpar kommit, växt upp och flyttat.

 

Stina mår bara bra, aptiten har återvändt och hon börjar tjockna på sig. Jag har lagt in en beställning på 4 valpar, 2 hanar och 2 tikar. Få se om jag blir hörd i mina önskningar :) Det blir ju vad det blir, huvudsaken är att allt går bra och att Stina & valparna mår bra. Oavsett kön på dem. Fast alltid skoj att gissa / önska lite.

Antal kommentarer: 1

2019-02-14 12:58:58 - Lotta Polfeldt, lotta@polfeldt.com

Men vad kul att också Märta är dräktig! Det blir spännande att följa både henne och Stina och deras valpar!
Hoppas att du hinner hämta krafter efter febern, så att du ska orka slappa och ta det lugnt på semestern . På lördag ska Myrra HD-röntgas - vi håller tummarna för fina höfter.

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)