Livet hos Kemppi-flocken!

Sommar, sol och semester

2019-07-30

Vilka underbara veckor vi har haft. Sol, värme, semesterresa och fiske, svensk sommar när den är som bäst! Även om vi åkte till Turkiet 1 vecka för att gardera oss för värmen. 

Efter en försening av flyget ner till Marmaris på drygt 25 h hamnade vi äntligen i solen och värmen. Marmaris var ett väldigt fint ställe och vi kan mycket väl tänka oss att fara tillbaka dit.

Utsikten från våran lunchrestaurang på stranden.

"Vår" bit av stranden bjöd på denna vy till vänster om oss.

 

Efter 1 vecka i Marmaris hade vi turen att solen och värmen följde med oss hem till Strängnäs. Dagarna senaste veckan har vi tillbringat på stranden här hemma och kvällarna även de vid sjön. Vi har metat aborre med familjen.

Mathias längst till vänster och sedan våra två söner Emil och Rasmus som förbereder metspöna med mask.

Första kvällen följde Lilo med och hon är inget fan av bryggor så hon fick ett täcke att vara på. Hon har en skön stil :)

Lång hals får Lilo när hon ser matte där inne på fastlandet på väg ut på bryggan. Hon tyckte det var tryggt att ligga mellan mina ben ute på den hemska bryggan.

Andra kvällen vi var och metade var det pudelmaffians tur att följa med. Ingen av dem bryr sig om att vi är på en stor brygga så här behövs inget täcke inte !

Från vänster : Stina, Irma och Greta.

En av fördelen med att vara och meta är att man ser solnedgången på ett magiskt sätt!!!

 

Denna vecka har solguden svikt lite och då har det varit läge att få annat gjort.

Hundarna har hamnat i badet och blivit klippta hela flocken. Först ut var vår vackra Stina.

Fina Stina, Pop-Up´s Watch Me Fly.

 

När det har varit gassande varmt ute har vi haft AC;n på inne så det har varit ca 21 grader. Både hundarna och vi har njutit av att komma in i ett svalt hus och sovit som stockar på nätterna!

Irma börjar nu bli skapligt rund och jag tror att det är 3-4 stycken där inne. Har många intressenter och jag kommer inte kunna glädja er alla med en valp. Då skulle vi behöva få 8-9 stycken ;)

Bara att vänta vidare och se vad som kommer ut om ca 2 veckor. Att de är svarta vet vi ju fast jag hoppas sååååå på en tikvalp till oss!!

Irma ligger helst på sidan och sträcker ut sig i soffan.

 

 

 

Antal kommentarer: 1

2019-07-31 10:46:24 - Lotta Polfeldt, lotta@polfeldt.com

Vad roligt att få följa er sommar i den här "dagboken". Nu håller vi tummarna för att det ligger minst en vacker liten tik därinne i Irma.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)