Livet hos Kemppi-flocken!

 3 veckorsdagen !

2012-07-01

Solen skiner & det är blå himmel här hos oss idag. HÄRLIGT ör det har vi inte varit bortskämda med den sommaren än så länge. Bara hundarna och jag är vakna och det är så skönt och mysigt. Snart vaknar resten av "La Familia" och då blir det frukost och morgonmys <3

Med alla valparna är det bara bra. Vegas är nu idag 13 veckor eller 3 månader. Han var i veckan i väg och fick sin 12 veckors spruta och då passade jag på att väga herr´n ordentligt då min valpvåg bara går upp till 2 kg. Han vägde 2.3 kg och mäter en ca mankhöjd på 23-23.5 cm. Ska bli spännande att se var han slutar! Vi tränar socialisering för glatta livet och det är en härlig herre att ha i flocken. Glad och med svansen i topp går han nere i hamnen och på sta´n gator utan övriga flocken. Idag blir det till att följa med bort till min ena syrra på kalas och träffa lite andra hundar utan flocken.

                                                                          

                                                 Vegas 13 veckor

Småpojkarna är nu 3 veckor och de väger 495 respektive 576 gram vardera. Avmaskade och klorna har de återigen fått klippta.De har blivit liiiite mer rörliga och fick i lördags flytta in i valplådan modell större. Det blir lättare att träna sig på att vandra runt lite nu:) De ska i veckan få smaka på lite riktig mat, måste bara dra ner mer Ellas mat först så hon inte får mjölkstockning. Hon har mat för ett helt regemente ser det ut som.

Valparna går under arbetsnamnen Agge & Bronko här hemma. Agge är en variant utav Kemppi´s Mount Augustus och Bronko kommer i stamtavlan heta Kemppi´s Ayers Rock. Mount Augustus & Ayers Rock är båda två monoliter (berg) i Australien. Valparnas pappa är ju australiensare :)

Avslappnad lillebror Bronko <3

 

 

 

Antal kommentarer: 2

2012-07-01 11:09:09 - Sussi, www.forsfararens.com

Halloj!
Vegas är en lill-plutt hälsar Flippa & Shacka (som flyttar idag), de vägde i fredags 14 veckor 5,6 kg resp 5,1 kg.... Hihi! Mina småpluttar har oxå börjat röra sig i lådan nu, det är nu det roliga börjar tycker jag! Mat var smaskens hälsar de! (heart) Är så roligt att jämföra dina dvärg/toy (?) med mina mellisar, ser skillnader redan nu :D

Kram på er alla! (flower)

2012-07-02 20:22:22 - Sanna, sanna.arvidsson@svartalfernas.se, www.svartalfernas.se

Jag gissar på att lillkillen blir 31cm :P
Kramis
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)