Livet hos Kemppi-flocken!

Hög kärleksnivå i huset!!!

2012-10-28

Jajjamänsan nu flöder kärleken i huset!! Eller kärlek å kärlek, finns det inga hanar tillgängliga så får man ta vad som finns i närheten:) Enya började löpa förra veckan och har nu även dragit med sig Siri och Ella så nu är det lattjolajbans här i huset:)

De pilska damerna bor för sig själva i halva huset och Vegas får numera hänga med den 2-benta flocken på div evenemang för att bli lite trött i huvudet och "slippa" damerna som mer eller mindre trycker upp rumporna mot grinden.

Inga valpar blir det denna gången utan jag planerar att para Enya på nästa löp så då kommer det förmodligen att finnas flyttsugna valpar i september/oktober 2013.

Fast det finns en UNDERBAR svart mellanhane valp kvar i Astas kull att tinga :) Flyttfärdig i sista halvan av november!

Idag har jag och Vegas varit i Köping på en inoff utställning. Madeleine och Majvor mötte upp oss på OK/Q8 macken och lotsade oss fram till lokalen. Vegas är just nu i en spökperiod då mycket är läskigt. Brevlådor, sopsäckar osv är livsfarliga och han tar i ända nere från klorna när det gäller att visa upp röstresurserna.

Vegas skötte sig jättebra inne i ringen- lite väl glad och hoppig fast hellre det än tvärtom. Vi fick springa på ett extra varv så gav det sig av sig självt. Vegas kom 2:a i sin klass, slagen utav en hund som var dryga 2 månader äldre.

Nu ligger han utslagen vid mina fötter och sover sött efter dagens utflykt.

Asta-ungarna är underbara<3<3 Och vilka huvuden- JÖSSES!!! Jag ska dit nästa söndag igen och då LOVAR JAG att det resulterar i bilder på den underbare trion:) Sist glömdes det bort att fota dem medans det ff var ljust ute.

Antal kommentarer: 2

2012-10-29 17:17:53

Heja snygga brorsan! Vi hade gärna kommit och tittat på dig när du var så nära men det där med utställningar har matte dålig koll på.
Voff från Jazza

2012-10-29 20:13:06 - Åsa- Bloggägaren

Åhh det hade ju varit jättekul Lotta & Jazza!!!(inlove) Att jag inte tänkte på det... Skäms på mig, jag ska försöka bättra mig till nästa gång det är i er närhet ;)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)