Livet hos Kemppi-flocken!

Agnes

2020-05-11

Agnes är en kul liten hund! Okomplicerad, svansen i topp hela tiden, mycket motor och stort självförtroende. Igår blev hon 15 veckor och hon utvecklas fint.

Vi var en sväng i Kolsva igår och hon blev klippt. Jag passade även på att pussa lite på Madde´s dvärgvalpar som är knappt 8 veckor gamla. 2 jättefina tikar med ett härligt temperament & attityd. Agnes lekte med dem i deras stora valphage utomhus och de talade om med både ljud och tänder att de inte är några levande pipleksaker som hon kunde göra vad hon ville med!

Agnes är matglad, man kan tro att det bor en labrador i den kroppen. Då hon haft en period att bli mer som en köttbulle än en pudel så är nu lunchen bortplockad som mål.

Fast eftersom jag varje dag när jag lämnar dem efter att ha varit hemma på lunchen och ätit och rastat dem så slänger jag ut lite torrfoder på golvet så det är en rolig stund att bli ensam igen så får hon lite mellis i alla fall. Det ser så roligt ut, alla mina hundar vet så väl att det är en trevlig och positiv stund när jag ska åka och lämna dem ensamma igen. De står i hallen, svansarna går och de har förväntansfulla blickar upp mot godisskålen. Inga problem alls med att lämna dem ensamma här inte :)

 

Pop-Up´s Queen Of The Night, Agnes 15 veckor gammal.

Antal kommentarer: 1

2020-05-12 19:46:07 - Boel Norell Winlund , Bono@kjebo.se

Hej,
Vilken bra sak, att göra det som en lek när du går ut. Jag kommer visserligen ha slutat jobba när jag skaffar hund, men någon gång måste man ju lämna den ensam. Då ska jag komma ihåg det trixet.
Vänliga hälsningar
Boel
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)