Livet hos Kemppi-flocken!

Läget hos oss!

2016-05-01

Igår blev Stina 12 veckor gammal och då hanmnade hon både på vågen och under mätstickan. 4.1 kilo tung är damen och hela 28 cm över marken. Ska bli spännade att se hon slutar runt 38 cm när hon är  klar. Man säger ju att mäter man höjden på en 12 -v valp och lägger till 10 cm så får man en ungefärligt sluthöjd, plus minus någon cm. Jag vill minnas att det stämt ganska bra både på Greta och Irma.

Idag blev det bad av fröken Brun och det var inte sååå uppskattat, fast bättre än nosklippningen iaf :) Halsband och koppel har Stina också haft på sig 3-4 gånger och det går bra fast jag tycker det är knöligt så jag föredrar att ha henne lös ett tag till. Skönt ialla fall att se att hon accepterar det och går framåt med de andra i flocken även om det snurras både hit och dit däremellan. Stina vill ju gärna hänga som en bromskloss i Lilo´s koppel och kampa så det blir lätt snurrvirrvarr av hundar och koppel då :)

På onsdag ska vi till veterinären för den berömda 12-veckors sprutan och på torsdag åker vi till Kolsva för då ska Madeleine och Thord få njuta av Stina i några veckor framöver. 

Asta ligger mestadels som en primadonna på soffarmstödet fast har börjat att kunna äta lite på förmiddagarna igen. Jag lever fortfarande i ovisshet om hon är dräktig eller inte. Visst tycker jag att tuttarna är lite svullna och att magen börjat öka i omfång för att i nästa sekund bara tycka att jag inbillat mig alltihop. Hoppas få mer svar i veckan som kommer. Skönt med en kortvecka med bara 3 arbetsdagar i och 4 lediga. 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)