Livet hos Kemppi-flocken!

Välkommen hem Stina!

2016-04-09

 Oj oj vilken vecka ! Många mil i bil och en envis dunderförkylning på det fast med släkt och vänner går det mesta. Asta har varit på parningsturné och då följde min svärmor med och när jag hämtade hem Stina & Greta igår följde Stinas "farmor Anneli" med för att beskåda trion med chokladpraliner innan flyttlasset gick för dem allihopa.

Det var verkligen en lyckad kombo vi gjorde, alla valparna är så framåt, sociala, orädda utan att vara dumdristiga, har föremålsintresse, supertrevliga och givetvis sockersöta!!! Tjocka bra pälsar och raka fina svansar har de också. I onsdags var de hos veterinären och blev vaccinerade, chipmärkta och veterinärbesiktade. Alla tre utan anmärkning.

Från vänster är det Mojje, Smilla & Stina.

 

Att fota valpar är inte det lättaste ska gudarna veta. Alla ska sitta still, titta åt samma håll, ljuset ska vara rätt och SAMTIDIGT som allt detta ska ske ska fotografen vara med också!! Jaja, vi fick några kort iallafall.

"Stina", Pop-Up´s Watch Me Fly, 9 veckor ung och väger 2.8 kg.

Stina är väldigt lik mamma Greta i samma ålder så det ska bli spännande och jättekul att se vart detta slutar!!

"Greta" 9 veckor gammal.

Hemresan gick bra med Stina och väl hemma flyttade hon bara in. Nog för att mamma Greta hängde med hem till Strängnäs fast det finns ju fler hundar i hushållet och människor hon aldrig träffat tidigare. Kissat och bajjat ute, äter som en häst och sov utan ett pip mellan kl. 22.45-08.30.

Min övriga flock är bara bäst, "Välkommen hit" säger de och så är det inget mer med det. Gladast över tillskottet är nog Lilo som ÄLSKAR valpar ;) Stina och Lilo har redan kampat med samma tross, Lilo bara står still och Stina drar för kung & fosterland samtidigt som hon morrar och låter JÄTTEFARLIG  *Ler stort*  Ska se om jag lyckas fånga dessa stunder på kort någon dag framöver.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)