Livet hos Kemppi-flocken!

4 & 5 veckors gamla

2018-04-22

Här har det varit fullt upp, därav den dålig uppdateringen;) Jag har blivit av med stygn och bandage, varit på kalsfirande hos släkten, badat och klippt de vuxna hundarna så nu är de bara Greta kvar:) Behöver ta det lugnt då vänterhanden inte fungerar som den ska ännu efter operationen och det mesta tar längre tid än vanligt då det saknas muskler och kraft i den handen.

 

Valparna har även de blivit badade en del av dem redan på grund av att syskonen använt dem som taolett!

Blir lätt så när de börjar komma upp på benen och vandrar runt på tidningspapper i valphagarna. Benen är lite vingliga och även om de varit väldigt duktiga på att gå ut på tidningarna för att kissa och bajs aså är det det här med att hålla balansen :) Det är inte det lättaste ! 

 

Märta och Stina slappar i soffan.

 

Greta gillar att ligga på kuddhögen:D 

 

Stina tycker svärmors nybakade vaniljbullar luktar mumma !!

Vad gör man inte för att nå och komma nära den goa lukten? :)

 

Alla 6 valparna äter lite lunch tillsammans.

Irmas valpar blir idag 5 veckor gamla och äter färskfoder flera gånger om dagen nu. De tycker att det smakar jättegott och äter med glädje även om bordsskicket är si så där ;)

 

Irma´s lilla svarta hanvalp i famnen hos sin blivande ägare.

Veckan som gått har varit en "hälsa-på-valparna-vecka". Flera av de blivande valpköparna har varit här på besök och det känns kättebra. De vuxna hundarna älskar när huset fylls med folk som med glädje klappar och kliar lite extra mycket även på dem.

 

Greta´s två valpar är lite för små för att vara med Irma´s valpar hela dagarna. Det är på motoriken det märks tydligast att det skiljer en vecka i ålder på dem. De hänger tillsammans i valphagen i vardagsrummet och nere på golvet i köket vissa stunder varje dag.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)