Livet hos Kemppi-flocken!

År 2015´s första uppdatering.

2015-01-07

Nyårsafton flöt på lugnt här hemma med familj, svärmor & fyrbeningarna. På tolvslaget smällde det ordentlig här uppe på berget och ingen av hundarna reagerade negativt. Irma & Lilo kikade ut genom vardagsrumsfönstrena och konstaterad lugnt att det var inget att vara rädd för. Irma som är en mycket nyfiken individ ställde sig på soffans ryggstöd för att placera framtassarna på fönsterbrädan så hon såg allt som for på himlen ordentlig en stund innan hon helt sonika rullade ihop sig med de andra i soffan igen <3

 

Irma. liksom sin mamma Asta , har en benägenhet att ställa sig på bakbenen titt som tätt för att se bättre "vad som händer där borta" :) *Nyfikenienstrut.Ab*

Idag var det dax att jobba igen efter en lång härlig ledighet. Kändes dock helt okej att gå upp när klockan ringde trots att det enligt kroppen "var i ottan". Tänk så fort man vänjer sig vid de sena kvällarna och långa sköna frukostarna i soffan med pyjamasen på :)

 Greta slappar på kuddarna i soffan.

Hjärtesnöret Asta som snart blir 6 år <3

Om det snart kunde bli löpdax så det blir dax att planera för valpar på "riktigt" ....

 

Antal kommentarer: 3

2015-01-07 19:48:47 - mamma

Bra att kunna komma in på sidan 'den här vägen':P Vi kanske skulle ses, jag tror Berta är lite pils (inlove) hon åkte kana så jag tog ett papper o 'gnuggade' lite o JÄGARNS VAD HON VEK SVANSEN men hon är inte direkt svullen ????? Är det detta du kallar för att 'torrlöpa':O ? Kramiz(heart)

2015-01-07 19:50:14 - mamma

Pilsk, ska det ju stå förstås!!!!!

2015-01-07 19:58:16 - Åsa

Ja mamma Berta kan nog torrlöpa nog då ;) Asta kommer nog igång i februari så det är ingen panik ännu :P *Den som väntar på något gott...."
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)