Livet hos Kemppi-flocken!

Livet med Harry

2018-10-05

Nu har vi haft Harry hemma i så gott som en vecka och han går från klarhet till klarhet. Nätterna sover han med delar av flocken i ett rum medans de andra sover i ett annat rum och säger inte ett ljud. 

Håller sig utan problem 22.00-06.30 endast drygt 4 månader gammal. "Duttig" kille den där Harry :) 

Äter med god aptit det som bjuds, härjar med övriga flocken och gillar skarpt att rejsa med dem i skogen. Jag har ett ställe vi brukar åka till där vi promenerar på en gammal grusväg med gräs i mitten. Där går det undan när det i täten är 3 mellanpudlar och så ett svart litet streck sist. Greta har inte lika ofta lika mycket spring i benen utan kan gå och spankulera där hon finner intressanta lukter!!

De andra 3 damerna är ju alltid redo till att springa oavsett vad det luktar ;)

På lördag 6 oktober är det kursstart för mig och Märta i Viltspår. Sele, spårlina, regn-overall till Märta då vi inte klarade av att klippa av henne all päls just nu,klädnypor, flaska till blodet och grejer till mig så jag håller mig varm och torr och mätt i skogen är inhandlat och förberett. Ser verkligen fram emot detta. Ska bli jättekul att göra något annat än utställning tillsammans med hundarna!!!

Antal kommentarer: 1

2018-10-07 00:49:51 - Eva Rindler

Hej!
Roligt att läsa din blogg om dig och hundarna. Lille Harry ska bli kul att följa! Mkt fart och glädje där:) Du kommer gilla spår! Väldigt roligt att göra saker med sin hund som bygger på hundens egna egenskaper, och lukta det är våra hundar superbra på! Kramar från mig
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)