Livet hos Kemppi-flocken!

Hösten är här!

2010-10-25

Vilket underbart höstväder vi har just nu! Solsken, blå himmel och några minusgrader. Hundarna är spralliga på promenaderna och inomhus myser de i värmen från kaminen.

Då jag är sjukskriven för tillfället har jag möjligheten att njuta av detta underbara höstväder och hundarnas sällskap hela dagarna. Anledningen till sjukskrivningen är att det har visat sig att jag har sköldkörtels hormon brist och kommer att få medicinera resten av livet. Inget dödligt och jättefarligt och relativt enkelt att göra något åt.Just nu håller jag på att medicinera upp till lagom nivå och ska tillbaka för nya prover om några veckor.

Med hundarna är allt bara bra. De njuter, liksom jag, utav sällskapet hela dagarna :) Mycket mys i soffan och sköna skogspromenader på dagtid. Känns lyxigt!

Molly är en skön liten tjej som vi är väldigt förtjusta i hela familjen. Idag blir hon 10 veckor och väger knappa 1.5 kg.

Molly Mus i favvo-korgen :)

Ha en skön vecka!!

//Åsa

 

 

Antal kommentarer: 1

2010-10-26 18:59:21 - Sanna, sanna.arvidsson@svartalfernas.se, www.svartalfernas.se

Ujj, vad söt hon ser ut lilla Molly-bolly-bus!!!
Längtar efter småbebbar nu, men det är ju bara två v kvar tills Jessi ska ha sina små (heart) och 10 dagar efter henne är det ju beräknat att Märtas småsyskon ska komma!!!

Kram och krya på dig!!(flower)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)