Livet hos Kemppi-flocken!

6 veckor.

2014-07-06

Jaha så har de söta underbara pudelungarna utvecklats till fiskmåsar som vaknar i ottan... *gäsp* I torsdagskväll pratade jag om hur skönt det var med semester och sovmorgon, morgontrötta valpar och väldresserade vuxna hundar som, liksom jag, gillar sovmorgon.

Ifredags morse vaknade Leo & Irma kl.06.00, i lördags satte serenaden igår 05.17!!! Efter att igår morse lagt en kudde över huvudet och tänkt att de somnar nog snart om knuffade mannen på mig efter en kvart och tyckte jag skulle gå upp så det blev tyst ;) Sagt å gjort fast efter en timmes lek & bus med lite frukost intagen i valpmagarna somnade de och jag glatt om vid 06.20 och sov till klockan 10.

Igårkväll mörklades det som går i vardagsrum och kök NOGGRANT och imorse vaknade valparna kl. 07.10. Helt humant att vara vaken 1 timme då för att sedan somna om igen.

80 % av deras vakna tid spenderas nu ihop med övriga flocken när vi är hemma och har koll. Gräsmattan är helt okej att vara på fast favoriten är nog att rejsa loss på golvet i vardagsrum & kök. Både Leo & Irma har stort föremålsintresse och gillar skarpt att kampa och apportera. Kommer som spjut när man lockar på dem och älskar närhet och gos.

Mat får de 3 gånger om dagen stadigt nu fast Asta är än så länge, i mina ögon, för generös med mjölkbaren :) 

Leo väger nu 1620 gram & Irma 1660 gram så nu är de väldigt jämnstora <3

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)