Livet hos Kemppi-flocken!

Dygn 58 !

2019-03-04

Borta bra fast hemma bäst !! I lördags kom vi hem efetr att ha varit i Thailand i 2 veckor. Här hemma har Rasse & Emmy skött om hundarna och huset jättebra så vi har verklien kunnat njuta på vår semester!

Vi flög först till Moskva där vi tankade och plockade upp fler som ville till solen och värmen. Sedan vidare till Singapore där vi hade gått om tid för att utfoska den ENORMA flygplatsen. De hade helt fantastiska blomster arrangemang med vatten och fiskar lite här och var i terminalerna.

Flög sedan vidare från Singapore till Koh Samui där vi tog en speedboat till Koh Phangan,

Frukostvyn på Panvimans Resort på ön Koh Phangan. Vi bodde i ett eget hus på ett helt otroligt hotellområde med jättetrevlig personal och fin miljö!

Färska fina blomster lite här och var i huset.

Underbar utsikt från solsängarna vid poolen!

En liten selfie :)

Det bästa med att åka hem igen var att vi gick upp så pass tidigt så vi hann med att se soluppgången från altanen.

 

Här hemma har Stina vuxit på sig och magen. I lördags när hon hade gått 8 veckor hade hon gått upp 2 kg.  På 7 veckors dagen hade hon gått upp 1.5 kg så det var en bra tillväxt på valparna den veckan. Ska bli spännande att se vad hon väger i slutet på den här veckan.

Jag rakade fram nos, tassar och mage när vi kommit hem i lördags. Var så sugen på att se vad som döljde sig där. Stina börjar bli lite otymplig nu. 

Snart dax för de små att komma ut. Ser fram emot att se vad som döljer sig därinne. Både i antal, kön och ev färger...... Tror dock att de är ett gäng enbart svarta som kommer fast det vet man ju inte i dagsläget.

Det visar sig :) 

Antal kommentarer: 3

2019-03-04 16:26:01 - Karin Kahlson, karin.kahlson@gmail. com

Vilken härlig resa ni har gjort! Jag håller tummarna hårt o hoppas på att det ska bli många fina valpar!

2019-03-05 11:17:37

Gud så nervös väntan!!

2019-03-06 13:43:18

Men så spännande och se vad som kommer!
Tove
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)