Livet hos Kemppi-flocken!

 Helt galet roligt !!

2017-12-31

Jag kan knappt tro att det är sant .......

Fast det är det !

Märta, SE V-17 Kemppi´s Day Of Dream vann den Totala listan gällande utställningspudlarna för mellanpudlarna i Sverige och är nu

Sveriges vinstrikaste utställningsmellanpudel 2017 !!!!

Hon är bara 18 månader gammal och började 2017 med att bli BIS 1 valp på SPK´s utställning i Vilsta, Eskilstuna i februari. Hon avslutade året med att bli Bäst I Rasen på stora Stockholm där det var 49 anmälda mellanpudlar i mitten av december. Väl inne i stora finalringen blev hon utplockad bland finalisterna fast placerade sig inte.

Under året som gått från april när hon blev 9 månader och började tävla som junior har hon sammanlagt fått 7 cert med  6 BIR-placeringar och 1 BIM-placering ,1 BIG 2-placering & 1 BIG 4-placering på SKK´s utställningar och 1 BIS 4-placering på SPK´s utställning samt 1 CACIB.

Hon är verkligen en dröm att ställa ut och visa och hon tycker att det är kul så det ska bli spännade att se vad 2018 bjuder på.

Märta när hon blev BIR i Gnesta, oktober 2017.

 

Vi bestämde oss för att spara ytterligare en tikvalp efter hennes mamma Asta, SE UCH Pop-Up´s Daydream, samma dag som Märta, Annie och Elton föddes. Den dagen var Madeleine och Thord i Norrköping och ställde ut hennes storesyster Irma, SEUCH Kemppi´s Rock Me Wild.

Irma blev BIR där och på vägen hem kom Madde och Thord hit för att lämna hem Irma då jag inte var i fas för att åka på hundutställning eftersom Asta höll mig vaken hela den natten och valpade inte förräns på förmiddagen.

 

Att Märta skulle gå i storesyster Irma´s fotspår skojade vi om när vi ställde ut Märta i februari som valp i 6-9 månaders klassen. Irma vann ju också och blev BIS 1 valp som 8 månaders valp. När Märta gjorde detsamma sa vi på skoj att "Det här var ju skoj! Nu har Märta något att leva upp till om hon ska bli lika fin och vinstrik som Irma".

OCH DET BLEV HON, blott 18 månader gammal!! 

 

Vi är så galet tacksamma, glada och stolta över vår svarta MärtaPärta som stjäl alla skor och strumpor hon kommer över både här hemma i Strängnäs och när hon är Kolsva-hund.

Nu ser vi fram emot 2018 där det förhoppningsvis blir nya valpar i vår/ sommar  :) 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)