Livet hos Kemppi-flocken!

Vårfint

2010-04-02

Ute skiner solen och fåglarna kvittrar, snacka om att man får vårvärme i hela kroppen. Hundarna kommer under helgen och nästa vecka få en vår-renovering och det är alltid lika skönt när alla är fina och fixade.

Hemsidan har fått en upplyftning i form av lite gladare färg än tidigare och jag hoppas kunna byta program framöver för att fixa till den ytterligare.

Emil´s halkande i gruset förra fredagen slutade med att han ska vara gipsad i 8-12 veckor. Denna gången är det båtbenet på vänster´n som gått sönder. Detta är tredje gången han är gipsad i sitt 14-åriga liv så nu kan vi ju hoppas att det räcker ett tag framöver.

Jag är nu ledig i 4 dagar, det ska bli så skönt. Vi har påsklov nästa vecka så då jobbar jag på fritids. Korvgrillning och ett besök på badhuset ska vi bland annat roa oss med.På onsdag börjar Enya och jag på kurs ute på kennelklubben, det ska bli jättekul!!!

 

Glad Påsk!

 

Kramis Åsa

 

Antal kommentarer: 3

2010-04-02 14:10:41 - Sussi, www.forsfararens.com

GLAD PÅSK!! (flower)

Här är full rulle just nu :P. Men attans vad fort veckorna går, snart flyttar de ju hemifrån... Fast den ena bruden får bli kvar tills vi hittar rätt hem.

Kramais från oss

2010-04-03 08:02:10 - Anita, www.kennelcyberspace.com

Hej där och GLAD PÅSK !!
Vilken otur ni (sonen) haft. Fy för att vara gipsad så länge. Båtbenet är det väl extra lång läkningstid på har jag för mig? Renovering av hundarna behövs här också ... har du mkt tid över så skickar jag upp några till dig ;)!
Hälsningar
Anita och resten av gänget :D

2010-04-03 19:33:40 - Helena, www.queencobra.se

Hehe,
renovering av jyckarna vet jag allt om (kolla i min blogg!) just nu ;) !
Stackars stackars Emil....
Hemsidan ser läcker ut :) ! Rött är snyggt (inlove) ...
Magbilder finnes nu ;) !
Kramisar från mej (flower)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)