Livet hos Kemppi-flocken!

Andra advent

2019-12-09

Nu börjar nedräkningen till jul snart på allvar. Jag älskar julen och julgranen står sedan en vecka i vardagsrummet. Så skönt att vara vuxen och få tjuvstarta julen bästa jag vill!

De vuxna hundarna bryr sig inte ett dugg om granen efter att de bara helt sonika konstaterat att den står där. Ebba har varit på och duttat på julkulorna några gången och då kommer det ett rungande "NEJ!" från oss männiksor. Nu har det gått flera dagar sedan sist så kanske har hon också kommit till att strunta i den redan nu.?...

Granen 2019

 

På lördag bär det av till Stockholm och Hund 2019. Ska inte ställa ut någon hund själv fast det är alltid skoj att åka upp och kika på dem som anmält samt shoppa lite"bra att ha saker". 

Ebba väger nu drygt 5 kilo och blir imorgon tisdag 4 månader gammal. Det firar vi med ringträning i Eskilstuna. Har varit iväg 2 gånger bara med henne och är så duktig på att både gå, trava och stå! Kontakten blir även den bättre och det är skoj att göra saker tillsammans med sin hund.

Då Ebba är en flockhund och ensamtiden med mig inte varit den bästa så är det viktigt att bygga på detta nu om inte annat.

Tänderna har börjat att lossa och imorse var det 4 incesiver borta, 3 nere och 1 uppe.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)