Livet hos Kemppi-flocken!

Helgen som sa "Svisch"!!

2014-11-02

Så var det redan måndag imorgon igen!

Vissa helger går fortare än andra och den här sa visst bara "Svisch"!

Både igår och idag har "MåBraBensin" fyllts på så jag borde inte ha några problem med att klara de 2 arbetsdagar jag har innan jag ska iväg på galej med en god vän & övernattning någonstans. Kommer hem och då är det bara fredag kvar att jobba och fredagar går ju av bara farten :)

Igår, lördag, var jag och Madeleine (kennel Pop-Up´s)  i Vilsta på en inofficiell hundutställning med "Irma", Kemppi´s Rock Me Wild.

 

Irma som nu är 5 månader gammal fick verkligen stå på egna tassar då alla andra hundar lämnades hemma och hon fick klara sig själv "ute i stora världen". Detta klarade hon galant! Svansen i topp och glad och framåt!

Kritiken fick hon som följer ;

5 månader, tik med bra storlek och proportioner, välskuret feminint huvud med bra detaljer, bra överlinje, utmärkt kropp, bra kors, svans, ben & tassar. Rör sig med elegans & stabilitet, bra päls & färg. Välvisad!

Irma slutade dagen som BIR-valp med HP & BIG 3 !!

 

Lilo har slutat att löpa så nu är det färdiglöpt i huset för denna omgång. Nu är det lugnt ett tag tills början på nästa år när det är parningsdax för Asta så det löpet lär vara efterlängtat.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)