Livet hos Kemppi-flocken!

Snart semester :D

2017-07-02

En hektisk vecka är till ända!

I måndags lagom som jag stod redo i hallen att åka på handlerträning med några hundar skadade äldsta sonen sin höger hand ordentligt.

Jag insåg direkt att den krävde akut läkarvård så det var bara att skippa hundträningen och åka till Akuten istället.

Mycket riktigt, efter röntgen visade det sig att det fanns 3 frakturer i den och det krävde en akut operation under veckan.

Hem med en gipsad son i väntan på en akuttid för operation.

I onsdags var det röntgen-dax för Stina & Märta´s höfter. Svaret på nätet blev C på dem bägge, vilket inte var vad vi trodde. Ska bli intressant att se när papperssvaret kommer i brevlådan under veckan som kommer om det är C/C eller B/C på någon av dem.

Märtas kullsyskon kommer att röntgas under sensommaren så vi håller tummarna för bättre resultat på dem.

Ifredags morse ringde väckarklockan i ottan, sonen skulle vara på Centraloperation kl. 07.00.

Operationen gick bra och han åkte hem under eftermiddagen med nytt gips och bland annat ett långt stift i lillfingret som skall sitta i 3 v.

Igår, lördag, bjöd vi över svärmor på kalasfika då hon fyllde år. Hann lagom hälla upp påtåren då yngsta sonen ringer och knappt kan prata fast han får fram att han behöver hjälp. Han har så otroliga magsmärtor så jag åker ner till honom direkt.

Väl hos honom ringer jag efter ambulans då han krampar och tappat känseln i händerna samt kräks. Njurstensanfall De Lux !!! Jagar rätt på hans sambo som kommer hem lagom när ambulanspersonalen är i full färd med att ge honom smärtlindring hemma på hallgolvet. De far i väg till lasarettet och jag tar bilen efter. Efter kramplösande medicin samt smärtlindring får vi åka hem igen efter 3 h. Fördelen med en ambulansfärd är att man får hjälp snabbt iallafall.

 

Söndagen har spenderats i Stockholm hos min ena systerson som bjöd på kalasfika. En skön och trevlig dag med storfamiljen och våra egna barn på plats efter en händelserik vecka.

Nästa vecka blir lugnare hoppas jag , hundarna behöver få lite makeover innan det är semesterdax för Mathias och mig. Gör ett nytt försök att komma iväg på Handlerträning imorgon, måndag, igen :D 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)