Livet hos Kemppi-flocken!

Utställning i Vilsta

2020-02-04

I lördags var jag i Eskilstuna då SPK Mellansvenskas avdelning hade sin första utställning för året där. Med mig hade jag Ebba och Inez. Ebba var bara med för att komma hemifrån lite och få stå lite på egna ben och Inez då hon var anmäld till utställningen.

Inez, Kemppi´s Fly Me High, debuterade i juniorklassen, 10 månader gammal. Där blev hon 2.a i klassen med exellent och CK och i bästa tikklassen hamnade hon som nummer 4 av dagens alla anmälda tikar. Jätteskoj och jag är så nöjd med henne och hennes prestation.

Inez själv tycker nog inte att detta med utställning är så skoj då hon har en helt annat energinivå när hon jobbar med annat än är i ringen så vi får väl se hur det livet fortsätter. Finns ju massor med andra sätt man kan aktivera sin hund på och med !

 

Lilla Ebba var mest med för att insupa miljön och hon låg så tyst och fint i buren och spanade på allt som hände. Vi gick några varv i ringen innan bedömningarna började och där var svansen på topp och hon tyckte att det var skoj.

Igår hade vi lyxen att ha lite minusgrader OCH sol så då passade jag på att ta en skön långpromenad med hundarna ute vid gamla P10 området på eftermiddagen efter jobbet. Så härligt att promma i dagsljus med blå himmel och torrt väglag.  Verkligen inget vi är bortskämda med just nu. Hundarna njöt nog lika mycket som jag av promenaden och var nöjda sen av rundan!

Lite "tomt och fattigt" är det allt med bara tre hundar hemma just nu till vardags. Fast jag tänker att jag ska passa på att njuta medans jag kan för sen vet man aldrig hur det blir ;)

Jag tror att hundarna också tycker det har varit tråkigt för nu har både Stina och Irma skenvalpat och varit pipiga och bäddat och vaktat vissa leksaker. Jag har aldrig tidigare haft några tikar som skenvalpat och jag menar , Irma är 5.5 år och Stina 4 år så det borde hänt tidigare kan jag tycka. Å andra sidan har jag inte haft en så liten flock under deras tidigare liv. Jag tror att med en större flock så finns det inte tid till sånt på samma sätt. Då händer det så mycket mer i flocklivet av bara farten...

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)