Livet hos Kemppi-flocken!

Dejt för Irma och skolavslutning i antågande

2019-06-13

I går var det friluftsdag / fotbollsturnering för alla våra elever i åk 7-9. En VÄLDIGT blåsig dag och man kände sig väldigt utblåst efter 6 h utomhus på en öppen idrottsplats! Glad över att vi slapp regnet som kom senare på eftermiddagen efter att vi alla hunnit hem.

Jag gillar skarpt dessa utedagar med grillning till lunch och att se alla eleverna i andra situationer är alltid skoj och intressant.

Tjocktröja, vantar och halsduk packade jag med mig på morgonen och det gick åt, alltihopa. Kändes då väääääldigt avlägset att det är skolavslutning redan imorgon. Ett läsår till har passerat och även om det varit tufft emellanåt så är det med glädje i hjärtat jag kramar om ungarna imorgon och önskar dem ett skönt lov:) När vi ses i augusti är det åk 8 redan!

Irma, SE UCH Kemppi´s Rock Me Wild, har varit på dejt och vi hoppas nu på ett gäng svarta valpar kring 11 augusti.Se mer om det på Valp-sidan.

Irma pausar i det vackra vädret på Åland.

Stina´s dotter Inez, Kemppi´s Fly Me High, var hemma härom dagen för lite pälsvårdsfix inför en skön semester med sin underbara familj i Norrland. De har gjort ett suveränt jobb med Inez och hon är en ljuvlig liten hund med mycket skinn på näsan och motor i kroppen! Ska bli såå kul att se vad det månne bliva av henne. I slutet av sommaren står det lite kurser på agendan för henne, bla både viltspår och ringträning. Inez är nu 14 v ung.

Inez, Kemppi´s Fly Me High.

Stina och Greta har hamnat i badet och under saxen och det är så skönt att borra ner näsan i en ren och fluffig päls. Greta blev 6 år nu i mars och har en underbar färg. Älskar hennes vackra ögon och mörka nostryffel.

SE UCH Pop-Up´s Ready To Fly, Greta.

Stinas päls är i lite sämre kondition nu efter valparna så hon blev kortklippt. Hon är den enda av mina hundar som fortfarande i vuxen ålder föredrar att ligga i grodstilen och slapp i soffan.

Pop-Up´s Watch Me Fly, Stina.

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)