Livet hos Kemppi-flocken!

Valpbesök och lite annat.

2009-07-30

Idag hamnade de små i badet igen. Inte så populärt fast det gick bra ändå. Pärlan klagade lite under föningen medans Whiskey uppförde sig exemplariskt. Nosarna rakades fram igår igen liksom kloklippning. De är nu nästan 8 veckor gamla och det börjar dra ihop sig till flytt. Pärlan ska till Mia i Karlstad och Whiskey har idag träffat sin nya familj beståendes utav Annika & Micke och deras 4 tonåringar. På måndag är det vetrinärbesök och nästa helg är det dax för flyttlasset att gå för våra små trollungar. HUA, separationsångesten börjar komma även fast jag känner att det känns jättebra för båda valparna i deras nya familjer.

Fast det ska bli skönt att ställa under svabben ett bra tag nu, det måste jag erkänna:)Och när valparna vakande 05.50 igår morse var jag inte lika svag för dem som jag är vanligtvis. Men då jag glömt falla ner jalusierna så får jag skylla mig själv. Imorse sov de till 08.20 igen och den tiden är jag mer älskvärd mot dem.

Asta, snart 5 månader, har utvecklats till en underbar varelse. Med sina ljuvliga ögon får mig att smälta, även när hon gjort hyss. Och DET händer nästan dagligen. En slaktat blomma i rabatten, en strumpa från tvätthögen på gården, gropar/hål i gräsmatta, strimlad tidning i valphagen bara för att nämna några påhitt.

 

Hon är som en valp ska vara helt enkelt!!!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)