Livet hos Kemppi-flocken!

Hundvårds dag

2009-09-05

Idag har jag haft en välbehövlig hundpysslar dag. Först ut var Ella som efter att ha blivit fri från lite trasseltovor i nacken hamnade i badet. Efter blås och rakning utav nos och tassar blev hon ordentligt klippt och fram kom en ny liten pärla till toyfröken:O)

Huvudhåret sattes upp på resten av gänget samt alla fick en ordentlig genomgång med kardan. Så nu består flocken återigen av ett gäng fluffiga pudlar!

Dessa fästingar skulle jag vilja utrota!! Plockade 2 på Asta och 1 på Siri i dag. Den på Siri satt MELLAN tampdynorna på ena framtassen!!Har aldrig varit med om att plocka en fästing där. SUCK!!!

Härom dagen var mamma och jag och promenerade på Svältenspåret här i sta´n. På parkeringen satt en "Varning för vildsvin"skylt men efter att ha funderat så valde vi att gå ändå. 2 pratande kvinnor och 5 hundar borde ju skrämma bort även dem ! Efter ca 1.5 km satt ytterligare en skylt utefter spåret och då valde vi att vända. Till saken hör att Siri markerade 2 ggr att något fanns i skogen och när vi vände markerade hon återigen på tillbakavägen. Så nu är det färdigprommat på det spåret ett tag framöver!

 

Ha det bra !!!

// Åsa

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)