Livet hos Kemppi-flocken!

Dräktig ????

2019-07-05

Om Irma är dräktig eller ej är fortfarande för tidigt att säga;) Jag vet att det är fler som väntar på att jag ska veta och det gör jag med :)

Fast vi får vackert vänta i alla fall 1 vecka till. Irma är idag på dygn 26 och förra helgen kinkade hon med maten och det är ett gott tecken. Morgonillamående vid 3 veckor "hör till" och kan vara ett tecken på att det tagit sig.

Hon pillar, plockar och är småkinkig med maten på middagen och det hör inte heller till "den vanliga Irma". 

Jag hoppas att tecknen blir mer tydliga i veckan som kommer!

 

Annars är allt bara bra här. Valprapporterna från Stina & Izor´s valpar kommer fortfarande med jämna mellanrum och de flesta är eller har nyligen varit på lite semesterresor runt om i vårt avlånga land. De klarar det galant och får vitsord vart de än hamnar.

Inez, tikvalpen jag sparade ute på foder hos Sofia med familj, är i Kalix på semester. Hon kommer hem till stan igen i slutet av juli eller så och ska då få bli fotad och presenterad här på sidan.

 

Vi har varit hundvakt till Lilo, vår yngsta son´s staffordshire bullterriertik i 8 dagar då båda våra söner med sambo´s varit utomlands. Lilo är världens trevligaste hund mot människor, dock inte andra hundar....

Det innebär grindar och Lilo har bott på övervåningen medans pudlarna levt på sitt liv som vanligt här nere med oss. Har gått över förväntan bra och jag har gått, gått och gått !! Skulle aldrig leva med att inte kunna ha hela min flock tillsammans fast så här kortare perioder och för att hjälpa familjen fungerar det ju.

Lilo går under smeknamnet "Sälgrisen".

Det går att få till bra kort på henne med öronen framåt. FAST det är svårt !!

Älskar att ligga i sängen

Lilo fick tag i en valpkorg. Den var lite väl liten.......

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)