Livet hos Kemppi-flocken!

Dygn 57

2012-06-02

Idag har vi varit på Taxinge slott då Mellansvenska avdelningen i Svenska Pudelklubben anordnade utställning där. Har verkligen sett fram emot denna dag då det är en underbar miljö att vistas i, kul att träffa likasinnade och givetvis kul att ställa ut Asta.

Redan i morse blåste det småstorm, regnet öste ner stundals och det var KALLT! Endast 6-7 grader och efter nästan 7 h utomhus var det så skönt att gå in i värmen på slottet och fika med Madeleine & Thord! Ett stort TACK för det mumsiga fikat, supergott och trevligt i vanlig ordning:)

Asta tyckte det var lagom skoj att visa sig , hon vann dock championklassen med CK och blev sedan inte placerad i Bästa Tikklassen när det var hon och 4 andra kvar till sist.

Nu tror jag att vi struntar i att ställa henne något mera utan inväntar ett löp och lite valpar istället;)

 

Apropå valpar, Ella är nu på dygn 57. Magen är rund och bukig och hon rör sig inte mer än nödvändigt. Sur och vresig blir hon när Vegas springer på henne och talar snabbt om för honom att man sliter inte i pälsen eller öronen på en höggravid pudeldam. Inte heller är det ok att springa in i henne när hon ligger utfläkt på sidan på golvet framför brasan och njuter......

Vegas är en underbar lite varelse med allt där det ska vara. Pigg, glad, alert och med svansen i topp. Stort föremålsintresse har han samt gillar att apportera. Kampa gillar han också skarpt, tror det bor en minipitbull i honom:)<3

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)