Livet hos Kemppi-flocken!

 1 april :)

2013-04-01

Idag för 17 år sedan föddes våran yngsta son Emil.  Jag kommer så väl ihåg när jag ringde till mamma från BB och berättade att hon blivit mormor igen och hon svarar "april april - det går jag inte på "! Och det var väl inte så konstigt då han var beräknad till den 28 april. Dagen har firats med tårtkalas ihop med stora tjocka släkten och dess hundar. UNDERBART att ha hela familjen hemma!

Förra året den 1 april valpade Enya fram en vacker brun hanvalp som vi sparade och döpte till Vegas. Dessvärre visade det sig att Vegas var sjuk och han fick somna in i december, endast knappa 9 månader gammal. Saknaden efter våran chokladprins är stor och han finns i våra hjärtan.

Nu i veckan som kommer är det påsklov och det innebär fritids hela dagarna för min del och Rasse & Emil är hemma och lediga. 4 dagars arbetsvecka igen- det skulle jag kunna vänja mig med för jämnan! Skönt för alla i familjen, 2 som 4 benta :)

Antal kommentarer: 1

2013-04-02 17:28:05 - mamma

Ett fantastiskt kort på en underbart vacker chokladprins(inlove). Hoppas din vecka blir lite lindrigare än vanligt nu då(heart)
Kramar mamma(flower)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)