Livet hos Kemppi-flocken!

Valpflytt och vardag igen

2021-08-08

4 av 5 valpar har flyttat och även den stora flocken har förändrats lite sedan i våras.

Kvar av valparna här hemma är Uno som stannar några dagar till innan han packar sin väska och flyttar han med. Han sköter sig exemplariskt med de andra hundar i familjen fast sova ensam i natthagen tänkte han inte göra talade han högljutt om i går kväll så i natt och resterande nätter hos oss sover han nedanför mig i en korg. 

Rapporterna från de andra valparna som flyttat har kommit och det går bra för dem i deras nya hem.

 

Inez har flyttat hem till sin familj igen och hon togs emot med öppna armar. Jag är så glad och tacksam för ett suveränt samarbete med Sofia och familjen då detta med att ha Inez på foder har flytit på enkelt och smidigt! Nu är hon helt och hållet familjens hund och kommer fortsätta träna agility, nosework och annat med dem.

 

Imorgon börjar jag jobba igen efter nästan 8 veckors ledighet. Jag hade gärna tagit 2 veckors ledigt till samtidigt som det ska bli skönt att komma igång med de vardagliga rutinerna igen.

 

Nu i höst ska vi njuta av våra hundar, barn och barnbarn och ev blir det valpar till våren 2022.  Det beror på när damerna behagar att sätta igång och löpa. Mer information om eventuella valpar 2022 kommer när vi passerat löpet som borde komma snart så vi vet när i tiden det kan bli aktuellt för valpar på löpet efter det!

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)