Livet hos Kemppi-flocken!

Sista utställningen för 2016 är avklarad!

2016-12-05

Tidigt i fredags morse åkte Madeleine och jag med några hundar till Älvsjömässan och Lilla Stockholm. Jag hade bara med mig Irma, SEUCH Kemppi´s Rock Me Wild.

Irma vann championklassen med Ck och blev sedan oplacerad i bästa tikklass.

In i ringen och ganska snabbt ut, så kan det bli ibland. Hemma tidigt på fredagseftermiddagen och det var ju skönt att hinner förbereda lite helg.

 

På lördagen var det till att ladda om och stoppa Stina i badet då det på söndagen var årets absolut sista utställning, Stora Stockholm. Dit var både Irma och Stina, Pop-Up´s Watch Me Fly, anmälda.

Vi hade bokat en hotellnatt i Hägersten för att tillsammans med Madeleine och Thord kunna fira årets framgångar. Alltid trevligt att umgås, prata och äta gott med våra män !!

Vi drack champange och tilltugg innan vi åt en god middag tillsammans på lördagskvällen. Somnade och sov sådär på hotellet då Stina tyckte att hon var vakt och skulle påkalla uppmärksamhet på alla som gick i korridoren :/

Efter x antal tillsägningar fattade hon att vi skulle soooova och då gjorde även hon det :D

Efter en god hotellfrukost gav vi oss av till en ny dag på mässan.

Stina som är 10 månader gammal debuterade som vuxen. Hon var anmäld i juniorklass och det var 9 tikar där. Stina travade på fint med Madeleine som handler och kom på en hedrande 2.a plats av alla 9 juniorer med CK. Hon blev sedan inte placerad i bästa tikklass.

Sedan var det Irma´s och min tur. Irma vann championklassen med Ck och slutade som 2:a bästa tik!!  Det var en fin avslutning på en lysande utställningskarriär!!  

 

 

 

Nu väntar nya spännande utmaningar för Irma under 2017. 

 

Antal kommentarer: 1

2016-12-06 14:39:19 - Lotta Polfeldt, lotta@polfeldt.com

Så imponerad av dukriga och vackra Stina oc Irma! Grattis! Jättekul att ses och prata, generöst av er båda att ta er tid, trots utställningsladdning. Tack.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)