Livet hos Kemppi-flocken!

Tyst, lugnt & tomt !!

2015-06-13

Igår flyttade "Lila"- valpen som numera heter Selma hem till Sofia & Martin med barnen efter att ha varit hett efterlängtad. Jag har redan fått rapporter om att det fungerar bra. Elsa, som flyttade i tisdags har acklimatiserat sig bra uppe i Norrland & skötte sig bra på flygresan. Familjens barn är roliga att hänga med tycker Elsa som både sovit & myst med dem.

Idag har sista valpen, lilla "grön" som heter Siri, flyttat till sin nya familj och valphagen har plockats undan och vardagsrummet städats från tidningar & en massa valpleksaker. Jag har redan fått rapport om att bilresan till färjan gick bra, hon sov hela vägen. Asta har hunnit blivit grovklippt på eftermiddagen. Badet och finliret får vänta till imorgon då det enligt SMHI ska bli sämre väder då jag inte har någon lust att stå och föna hund i 25 graders sol!

Lilo löper fortfarande och äntligen har "Stockholms blodbad nr.2" börjat att avta även om golvmoppen får stå framme någon vecka till då det finns många små bloddroppar på golvet fortfarande.

I fredags var det skolavslutning på jobbet och solen sken & fåglarna kvittrade. Ett underbart sommarväder hade vi även då. Nu blir det ett par veckors jobb innan semestern börjar på allvar. 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)